Pasar Mundial: twee dagen Pasar Malam in SilverDome
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl
Goed en lekker Aziatisch eten. Foto: Peter Thijssen
Goed en lekker Aziatisch eten. Foto: Peter Thijssen

Pasar Mundial: twee dagen Pasar Malam in SilverDome

  •   636 keer gelezen   Actueel

Na een aantal jaren afwezigheid is het evenement weer terug van weggeweest: de Pasar Malam in Zoetermeer in een nieuw jasje, genaamd 'Pasar Mundial'. Komend weekend 11 en 12 mei kunt u wederom twee dagen lang genieten van een wereldse ambiance in de SilverDome ijshal aan de van der Hagenlaan 20 in Zoetermeer.

'Pasar Mundial' is een heel gezellig familie-evenement voor jong en oud dat voor elk wat wils biedt zoals veel lekker eten en lekkernijen, leuke kraampjes en non-stop live entertainment. Kortom, men komt er niets tekort voor een leuk familie uitje met het hele gezin en familie, vrienden of kennissen.

Lekkernijen
U hoeft zich zeker niet te vervelen want er is namelijk drie dagen lang een overvloed aan heerlijke en wereldse en vooral Aziatische en exotische lekkernijen te vinden van hapjes, snacks en drankjes tot complete maaltijden, dus ideaal om heerlijk te gaan proeven en een dagje niet te hoeven koken.

Entertainment
Ook is er een vrijwel non-stop podiumprogramma met live entertainment te vinden, dus het zal zeker sfeervol en gezellig zijn. Op vrijdag 11 mei treedt het Zoetermeerse orkest Theo Kühr band op en zondag 12 mei is het de beurt aan de Zoetermeerse formatie Xanur. Tevens zijn op zaterdag collega orkest Nightriders en duo Ginger, Jackey Rain en Ben Hart op het podium te vinden, terwijl zondag naast Xanur ook Ricardo Pichel, Sandra Mooy en Gordon zullen optreden.

Een groot feest
In tegenstelling tot dat van alle andere Pasar Malams, staat het concept van de 'Pasar Mundial' vooral in het teken van saamhorigheid, verbroedering en eenheid met z'n allen. Dat is altijd heel erg goed te merken aan de artiesten- en podiumprogrammering en de muzikale eenheid op het podium die zij samen met z'n allen uitstralen en uitdragen. Alles kan en mag, niets moet en vooral de interactiviteit en de vele leuke, spontane 'jam sessions' die tussen de artiesten op het podium ontstaan maken de de 'Pasar Mundial' overal altijd gegarandeerd een groot feest.

Diversiteit
Tijdens de 'Pasar Mundial' zijn er beide dagen uiteraard hele leuke en diverse kraampjes te vinden in de SilverDome ijshal, waar vooral veel waren op werelds, exotisch en Aziatisch gebied verkrijgbaar zullen zijn. Zo zijn er in ieder geval volop spekkoek, sambals, kroepoek, wierook, boeddha beelden, batik, houtsnijwerken, cremes en batoes (edelsteden), sieraden, kleding, woondecoratie, bamboekussens, houtsnijwerken, ornamenten en andere snuisterijen te vinden.

Terug van weggeweest
De directie van SilverDome is erg blij en tevreden dat zij na jaren van afwezigheid weer een Pasar Malam binnen heeft weten te halen. Zoetermeer is immers een hele grote multiraciale gemeente waar een evenement zoals dit - en in de achtertuin van het Haagse Mekka van het voormalige Nederlands Indië – zeker niet mag ontbreken.

Entree
Voor de entreeprijs hoeft u het niet te laten want voor € 5,00 kunt u genieten van deze wereldse en exotische ambiance onder het genot van een heerlijk drankje, hapje en uiteraard ook volop live entertainment. Voor kinderen tot 12 jaar en 65 plussers is de entreeprijs slechts € 3,50.

Moederdag actie
Omdat het zondag 12 mei Moederdag is, worden zij extra in de watten gelegd. Alle moeders van 60 jaar en ouder hebben dan namelijk geheel gratis toegang tot de 'Pasar Mundial' mits ze begeleid en vergezeld worden van een of meer van hun (klein)kinderen.

Deelname
Er is nog plaats voor deelnemers die eventueel een kraam willen huren. Hiervoor kan contact opgenomen worden per e-mail op/via het e-mail adres: reserveringen@pasarmundial.nl

Pasar Mundial: zaterdag 11 mei 11:00-23:00 uur  en zondag 12 mei 11:00-21:00 uur
SilverDome, v.d. Hagenstraat 20 in Zoetermeer.
Zie ook: www.pasarmundial.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>