CDA-karavaan bezoekt Pijnacker-Nootdorp
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl

CDA-karavaan bezoekt Pijnacker-Nootdorp

  •   517 keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - Het CDA Zuid-Holland en CDA Delfland heeft afgelopen zaterdag met de CDA regiobus een bezoek gebracht aan Pijnacker en Nootdorp. Na bezoeken aan Midden-Delfland, Westland, Delft en Lansingerland stopt de bus vol prominenten, zowel in Nootdorp bij winkelcentrum de Parade als in Pijnacker bij winkelcentrum Ackershof.

Hier gingen de CDA-ers in gesprek met mensen om ze enthousiast te maken voor de komende verkiezingen en om meer te weten te komen wat er onder de inwoners leeft.

"Het was zeer geslaagd om zoveel mensen te spreken", zegt Maarten Jansen, kandidaat voor het Hoogheemraadschap Delfland. "We hebben goed kunnen uitleggen wat Delfland doet en waarom juist het belangrijk is om te gaan stemmen. In de afgelopen jaren heeft Delfland veel gedaan om de waterkwaliteit te verbeteren, bijvoorbeeld van de Dobbeplas. Toch vinden mensen het jammer dat de kwaliteit in warme perioden nog te slecht is. Daar gaan we aan werken komende periode. Dankzij het CDA werkt het waterschap ook steeds meer samen met de tuinbouw om water schoner te maken en te zorgen dat er voldoende water is."

Monique de Veld: "Het was goed om met meerder provinciale kandidaten bij gemeenten langs te gaan. Mensen zijn niet altijd op de hoogte wat de provincie doet. Tijdens een gesprek merk je dat veel vraagstukken wel door de provincie of samen met provincie worden opgepakt. Of het nu gaat om woningen voor jongeren en ouderen, veilige N-wegen, duurzame ontwikkelingen als de warmterotonde of aardwarmte en levendige winkelcentra. Fijn dat de bestuursleden van Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp deze tour hebben georganiseerd. Al met al was het een zeer geslaagde dag en hoorden we veel zaken die we de komende periode kunnen gaan oplossen."

Aanstaande zaterdag, omstreeks 09.30 uur zal er opnieuw een CDA-Karavaan op bezoek komen in winkelcentrum Ackershof, ditmaal met nog meer kandidaten en landelijke prominenten. Dit is dus een uitgelezen kans voor de inwoners in gesprek te gaan met politici en kandidaten!

Op 20 maart zijn de Provinciale Statenverkiezingen. Niet alleen worden dan de provinciale volksvertegenwoordigers gekozen, de verkiezingen zijn ook bepalend voor de samenstelling van de Eerste Kamer en dus ook voor de stabiliteit van het kabinet-Rutte III. Ook de leden van de algemeen besturen van waterschappen worden dan gekozen. Bij de Provinciale Statenverkiezingen kiezen we de vertegenwoordigers in het provinciaal bestuur. Op 20 maart brengen we ook een stem uit op de leden van de algemeen besturen van de waterschappen, de oudste bestuurslaag van het land.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>