Afbeelding

Zonnebloem pakt groot uit in Het Witte Paard

Actueel 766 keer gelezen

Nootdorp - De Zonnebloem Nootdorp had al haar gasten uitgenodigd voor een compleet verzorgd Kerstfeest op vrijdag 14 december. Het feest vond plaats in een van de voor Kerst feestelijk versierde zalen van Partycentrum Het Witte Paard.

De gasten werden ontvangen met koffie of thee en iets lekkers. Activiteiten coördinator Leny v.d. Helm opende het feest dat zij samen met Joke Klerk heeft georganiseerd. Hierna werd door Lia Middeldorp, coördinator bezoekwerk, een prachtig kerstgedicht voorgelezen. Daarna volgde een borreluurtje met hartige hapjes. Tijdens de heerlijke lunch met een lekker soepje vooraf werd er gezongen door de bekende Nootdorpse zanger Kees Balm. Zijn repertoire op dit Kerstfeest bestond hoofdzakelijk uit Nederlandse Kerstliedjes, die door alle gasten en vrijwilligers werden meegezongen. Het is een Kerstfeest geworden waarbij alles tot in detail was verzorgd. De gasten kunnen nog lang en met veel plezier hieraan terugdenken. Voorzitter Petra Eversen sloot deze dag af en bedankte de gasten en vrijwilligers voor hun aanwezigheid en wenste hen gezellige Kerstdagen en een goed begin van 2019.

Door de inzet van alle vrijwilligers en met veel dank aan o.a. de Rabo bank kan De Zonnebloem Nootdorp terugkijken op een heel geslaagd 2018. Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Iedereen heeft behoefte aan gezelschap. Maar als je een lichamelijke beperking hebt, zoals slecht kunnen lopen of zien, ben je misschien wel vaker alleen thuis dan je zou willen. Vrijwilligers van De Zonnebloem gaan graag samen met u naar de diverse gezellige activiteiten, Voor nadere info kunt u bellen naar de secretaris Emmy Remmerswaal 015 – 222 0247. Kijkt u ook eens op zonnebloem.nl/nootdorp waar u bij activiteiten mooie foto's en leuke verslagen aantreft van de diverse gezellige activiteiten in 2018.

Uit de krant