Logo telstar-online.nl

Villa Casper op pad met de Sponsorbus

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Villa Casper heeft enkele sponsoren bereid gevonden waardoor de bewoners en het team een fantastisch uitje hebben gehad naar Bobbejaanland.

"Woensdag 29 augustus vertrokken we met de Sponsorbus van Gerrit Jasperse. Hij heeft ons veilig heen en weer gereden en was ook nog eens goed in Bobbejaanland als helpende hand. Muziek en koffie, alles kon in de bus en het lijflied was 'Leef',dat hebben we veel gezongen met elkaar", vertelt begeleidster Patricia van Holsteyn. "We hebben ons geïnstalleerd in het hotel en daarna een potje voetbal in het bos, heerlijk eten bij een Italiaan, slapen in het hotel, en op donderdag 30 augustus was het de dag om naar Bobbejaanland te gaan", vervolgt ze.

"De weergoden waren ons goed gezind en de bewoners genoten optimaal van het park. Uiteraard gingen we op de terugweg nog langs een zeker bekend restaurant met van die mooie goudgele bogen. De bewoners en de begeleiding van Villa Casper, willen Gerrit en de andere sponsoren bedanken voor twee mooie dagen", aldus Patricia.

Meer berichten