Fons van Eijk, Derk Beetsma en Peter van Koppen. (foto: archief)
Fons van Eijk, Derk Beetsma en Peter van Koppen. (foto: archief)

Van Koppen & Van Eijk in top 500 grootste bedrijven van Nederland

Actueel 3.824 keer gelezen

Pijnacker - Het van oorsprong Pijnackerse bedrijf Van Koppen & Van Eijk staat in de top 500 van grootste bedrijven van Nederland. De lijst is gepubliceerd door weekblad Elsevier. 

Voormalig directeur en naamgever Peter van Koppen is trots: "Van Koppen & Van Eijk heeft niet als doel de grootste te worden maar wel de beste", zo nuanceert hij de eervolle vermelding.  Derk Beetsma, Flavia van As en Jeroen Hondelink vormen sinds 2017 de nieuwe directie van Van Koppen & Van Eijk. Beetsma volgt Fons van Eijk op als algemeen directeur. Jeroen Hondelink is de nieuwe commercieel directeur en trad hiermee in de voetsporen van Peter van Koppen.

Van Koppen & Van Eijk is een internationaal werkend uitzendbureau met haar roots in de tuinbouw. Vanuit verschillende vestigingen in Nederland, Polen en Hongarije koppelt Van Koppen & Van Eijk dagelijks ruim 10.000 werknemers met succes aan bedrijven in de sectoren tuinbouw, logistiek, voeding, recycling, schoonmaak, bouw en techniek. Dat maakt hen een van de grotere uitzendorganisaties in Nederland. Van Koppen & Van Eijk bestaat uit de bv's Food, Logistics, Projectservice, Beetsma & Van Eijk De Combinatie en Pack & Repack.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant