Afbeelding

Goed verhaal, lekker kort

Actueel 884 keer gelezen

Gisteren 21 september heb ik samen met twee vriendinnen Brigitte Louter en Nikki Selser een 'ding' gebouwd langs de Duikersloot in Pijnacker. Wij studeren beeldende kunst aan de kunstacademie in Den Haag.  

Dit 'ding' is een kunstwerk wat wij in samenwerking hebben gemaakt als een onderdeel van onze expositie 'The thing must fit under the seat in front of you' die volgende maand in Reykjavik, IJsland plaatsvindt. Omdat het ding onvervoerbaar is naar IJsland, laten wij in de expositie zien op welke mogelijke manieren wij het ding wèl vervoeren naar Reykjavik en hoe we het ding in verschillende werken (re)presenteren.

Tijdens het opbouwen in het weiland kreeg het ding al wat bekijks, maar we dachten dat het leuk zou zijn om ook de rest van Pijnacker via Telstar Online te laten zien dat het gisteren niet zo maar een donderdag was, maar een belangrijke donderdag voor het ding! Overigens is het ding gisteren ook meteen weer afgebouwd, en is er nu dus niks meer van te zien. Bijgevoegd een aantal foto's van zowel de opbouw van het ding als het ding in volle glorie. 

Groeten, Shani Leseman

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant