Afbeelding

Aanmelden voor Vrijwilligersprijs

Actueel 424 keer gelezen

De Vrijwilligersprijs Pijnacker-Nootdorp komt er weer aan. Het thema is: inspirerende activiteiten in het zonnetje gezet. Aanmelden is vanaf nu mogelijk!

Vrijwilligerswerk is leuk en zinvol en talloze mensen doen het met veel inzet en plezier. Om dat te erkennen en waarderen, reikt de gemeente Pijnacker-Nootdorp elke twee jaar de Vrijwilligersprijs uit. Nieuw dit jaar is dat drie organisaties een geldprijs kunnen winnen: eerste prijs € 1.000, tweede prijs € 500 en derde prijs € 250. Aanmelden kan vanaf nu tot en met 27 september 2017 op de volgende manieren: via deze link of telefonisch: 015-3617570.

Uit alle inzendingen selecteert een onafhankelijke jury een aantal organisaties. Deze genomineerden presenteren zich in de Telstar van 25 oktober 2017. Hierna kunt u een stem uitbrengen op één van de genomineerden. Dus houd weekblad Telstar in de gaten! De prijswinnaars worden bekendgemaakt tijdens het vrijwilligersevenement Helden om de Hoek op zaterdag 11 november 2017.

De laatste vrijwilligersprijs in 2015 is gewonnen door De Verbeelding. De genomineerden waren: De Zonnebloem Nootdorp, De Verbeelding, Wereldwinkel Pijnacker en Het Taalhuis van Bibliotheek Oostland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant