De organisatie is er helemaal klaar voor.
De organisatie is er helemaal klaar voor.

Ronde van Pijnacker dit jaar een beetje anders

Actueel 221 keer gelezen

Pijnacker - De voorbereidingen voor de wielerronde van Pijnacker zijn weer in volle gang. Zaterdag 20 augustus zal het spektakel weer losbarsten, maar in een iets andere setting.

Door werkzaamheden voor de herinrichting in de wijk is het niet (meer) mogelijk om de start en finish op de Meidoornlaan te houden. Deze verhuist naar de Acacialaan t.h.v. Park Berkenoord tegenover de flat aldaar. Doordat de renners nu met de klok mee rijden is er weer een mooie lange aankomst mogelijk in de sfeervolle en boomrijke laan, het rondje blijft dus hetzelfde, maar andersom. De verzamelplaats voor de Rabo Dikke bandenrace zal ook verhuizen naar de nabijheid van start/finish op de Acacialaan in de Vlierlaan.

Kom gezellig langs op zaterdag 20 augustus a.s. De wielerronde belooft weer mooie koersen en gezelligheid, er zijn allerlei versnaperingen met drankjes en hapjes m.m.v. de Viergang en de Guijter, voor de kinderen de Rabo Dikke Bandenrace en speeltoestellen  en aansluitend is er een feestelijk muziekspektakel. Meer informatie kijk je op de website van de wielerronde.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant