Afbeelding

Den Helder op stelten: Geurt wil toch blijven als wethouder

Actueel 59 keer gelezen

Den Helder/Nootdorp - Politicus Geurt Visser uit Nootdorp wil toch blijven als wethouder van Den Helder, dat schrijft hij op Twitter. Deze week trad hij naar eigen zeggen per direct af, omdat hij meer tijd aan zijn gezinsleven wil besteden.

In de kop van Noord-Holland gonst het inmiddels van de geruchten dat Visser de laan uit is gestuurd door zijn collega's, nadat hij 'ongepaste opmerkingen' tegen vrouwen had gemaakt. Ook wordt hem kwalijk genomen op eigen houtje afspraken te hebben gemaakt over de koop van een oud postkantoor in Den Helder. De Stadspartij van Visser en hijzelf ontkennen de aantijgingen.

Nieuwe ontwikkelingen
Visser kondigde deze week zijn ontslag aan, maar komt daar nu op terug: "Er zijn nieuwe ontwikkelingen", zo schrijft Visser. Hij zegt verder dat hij zijn ontslagbrief toch niet op de bus doet en maandag gewoon gaat werken. Het college van burgemeester en wethouders heeft echter de portefeuilles al herverdeeld, zo meldde de gemeente Den Helder gisteren. De Stadspartij was donderdagavond nog niet officieel op de hoogte van het besluit van Visser, weet de redactie van Den Helder Actueel.

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant