Logo telstar-online.nl

Pijnackernaar blaast afvalbak op

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Een politieagent in vrije tijd hield donderdag 20 december om 23.50 uur een 19-jarige man uit Pijnacker aan voor vernieling van een prullenbak op de Klapwijkseweg, zo meldt de politie vandaag.

De agent zag dat de verdachte vuurwerk in een prullenbak gooide waardoor deze werd vernield. De man verklaarde vuurwerk van een jongen gekocht te hebben die hij via via kende. De verdachte werd aangehouden en zit nog vast. De recherche stelt een onderzoek in naar de verkoper van het vuurwerk.

Meld illegaal vuurwerk
Ook dit jaar is de politie op zoek naar informatie over de illegale opslag en verkoop van vuurwerk. Dit vuurwerk voldoet niet aan de veiligheidseisen die door de Nederlandse wet aan vuurwerk gesteld zijn, is gevaarlijk en kan leiden tot ernstig letsel. De politie roept dan ook op om de handel en opslag van illegaal vuurwerk te melden op 0900-8844. Doet u dit liever anoniem dan kan dit via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Bekijk ook het interview met politieman Cor Spruijt deze week in TelstarTV.

Meer berichten