Bekijk de 12 inch-race vanuit de lucht!

Actueel 186 keer gelezen

Pijnacker - Tijdens de 12 inch-race op zaterdag 12 september, wordt werkelijk alles uit de kast getrokken om er weer één groot spektakel van te maken. En ja, het kan nog gekker! Deurwaarderskantoor Beest Knol & Vermeulen stelt gedurende de dag een helikopter beschikbaar.

Het is straks mogelijk om de 12 inch-race vanuit een helikopter te bekijken. Je kunt jezelf opgeven om voor 250 euro de gehele route vanuit de lucht te bekijken. De heli zal vertrekken vanaf het terrein van voetbalvereniging Oliveo. De vlucht duurt ongeveer vijftien minuten waarna je weer bij de vertrekplaats uit kunt stappen om de rest van het evenement met beide benen op de grond te kunnen volgen.

Dus wil je je vriendin ten huwelijk vragen, met een zakenrelatie naar grotere hoogte of vind je het gewoon leuk om mee te vliegen, meld je dan snel aan want er zijn maar negen plaatsen beschikbaar. Je kunt je opgeven via info@12inch-race.nl. De eerste negen passagiers krijgen zo spoedig mogelijk bericht en zullen op de hoogte gesteld worden over de gang van zaken.

De opbrengst van deze fantastische actie gaat geheel naar de goede doelen dankzij deurwaarderskantoor Beest Knol & Vermeulen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant