Prijsuitreiking FotoWebstrijd bieb

Actueel 76 keer gelezen

Pijnacker - Op vrijdagmiddag 12 september vindt om 17.00 uur in de bibliotheek van Berkel en Rodenrijs de prijsuitreiking plaats van een fotowedstrijd met als thema ‘Ik ga op vakantie en neem mee… een boek’. De wedstrijd was een initiatief van de bibliotheek Pijnacker-Nootdorp en de 3B-bibliotheek.

Gedurende de zomerweken stuurden mensen uit Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Bleiswijk, Bergschenhoek en Berkel hun mooiste vakantiemoment met een boek. Rug aan rug op het strand, wiegend in een hangmat, zittend in het zwembad of zelfs op een kameel. Je kunt het zo gek niet verzinnen of de vrije tijd werd benut om te lezen. De inzendingen waren vanaf het begin te bekijken op de websites van beide bibliotheken en wekelijks selecteerde de jury een aantal foto’s die een plaats in de finale kregen.

Uiteindelijk zijn er twintig foto’s genomineerd en 12 september zal worden bekendgemaakt wie de hoofdprijs gaat opstrijken: een Ipod-shuffle.

Iedereen is van harte welkom om de prijsuitreiking bij te wonen, zowel finalisten als andere inzenders. Voor alle deelnemers ligt een aardigheidje klaar. De foto’s zijn te vinden op www.bibliotheekpijnackernootdorp.nl en www.3b-bibliotheek.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant