Jaaroverzicht Bieb Pijnacker Nootdorp

Actueel 96 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - In het op 1 april verschenen jaarverslag van Bibliotheek Pijnacker Nootdorp leest u over de activiteiten die in 2007 georganiseerd of ontwikkeld zijn.

Het jaar 2007 stond in het teken van veranderingen. Dit was het laatste jaar dat ProBiblio werkgever was van het personeel van de Stichting Bibliotheek Pijnacker-Nootdorp. Het werkgeversschap werd op 1 januari 2008 aan de nieuwe werkgever; het bestuur van de Stichting Bibliotheek Pijnacker-Nootdorp overgedragen.

In de vestiging Nootdorp heeft de inrichting een complete metamorfose ondergaan, op ICT-gebied is er gekozen voor een ander bibliotheeksysteem en de bibliotheek heeft het Convenant Van Haaglanden in december getekend. Dit is een samenwerkingsorgaan waarin de bibliotheken van Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Maassluis/Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Wassenaar-Voorschoten en Westland zitten. Het convenant richt zich op gezamenlijke projecten.

Met veel instellingen en organisatie’s werd samengewerkt, zowel regionaal als lokaal. 23 % van de van de bevolking van Pijnacker Nootdorp is lid van de bibliotheek. Ruim 192.000 inwoners brachten een bezoek aan een of meerdere vestigingen.

Het jaarverslag ligt ter inzage in de beide vestigingen van bibliotheek Pijnacker Nootdorp.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant