Ed Nieman start café in Nootdorp

Actueel 155 keer gelezen

Nootdorp - Café "De Vrolijke Drinker" in de Nootdorpse Dorpsstraat krijgt een nieuwe naam en een nieuwe eigenaar. Vanaf 1 augustus gaat de feestkroeg verder als Café "Leve de Lol".

Ed Nieman wordt de nieuwe eigenaar van het café. Nieman zingt het Nederlandse lied en scoorde een grote hit met het nummer "Leve de lol".

Op de website JongNootdorp.nl is reactie te lezen van de artiest/kroegbaas: “Het is al jaren een jongensdroom van mij om een eigen café te beginnen alleen was het er tot nu toe nooit van gekomen. Nu is de tijd daar dat ik er wel helemaal klaar voor ben, en heb ik de locatie gevonden waar ik allang naar zocht. Nootdorp staat mij erg aan en "De vrolijke drinker" waar ik al een aantal keren heb opgetreden is denk ik de perfecte zaak voor mij om nog verder op te bouwen ik heb er echt zin in. Er zal niet echt veel gaan veranderen behalve dan de naam tja... DVD is wel erg leuk hè, daar ben ik het mee eens. Ik zet de zaak gewoon voort zoals Raymond dat tot nu toe heeft gedaan en hoop alleen maar dat het nog leuker voor iedereen zal gaan worden. Natuurlijk zal ik zo nu en dan ook gaan zingen in mijn eigen café net als zanger Peter Beense dat altijd deed en soms nog doet in zijn café in Amsterdam.”

Heeft u een nieuwstip? Stuur een e-mail naar: redactie@telstar-uitgeverij.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant