Bestemmingsplan Balij-Bieslandsebos

Actueel 77 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan Balij-Bieslandse Bos op 28 juni 2007 vastgesteld. Dit plan ligt vanaf donderdag 26 juli 2007 gedurende zes weken ter inzage.

De gemeenteraad heeft een aantal wijzigingen aangebracht in het plan ten opzichte van het ontwerp dat eerder ter inzage lag. Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan liggen ter inzage bij het gemeentekantoor in Pijnacker.

U kunt alleen bedenkingen tegen het vastgestelde bestemmingsplan inbrengen als u tijdig uw zienswijze heeft kenbaar gemaakt, of als u als belanghebbende kunt aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat was, overeenkomstig het bepaalde in artikel 27 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening. Bedenkingen kunt u tijdens de inzagetermijn indienen bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, Postbus 90602, 2509 LP Den Haag. Daarnaast kan eenieder bedenkingen indienen bij Gedeputeerde Staten, als deze betrekking hebben op de wijzigingen die de gemeenteraad heeft aangebracht bij de vaststelling van het bestemmingsplan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant