Afbeelding

Wilde Aziaat sloopt half Nootdorp

Actueel 85 keer gelezen

Nootdorp - In de vroege ochtend van zondag 21 december werden in Nootdorp van meerdere auto's spiegels vernield en werden enkele ruiten ingegooid. De politie is op zoek naar getuigen en slachtoffers van deze vernielingen.

Vermoedelijk tussen 6.45 en 7.45 uur werd van meer dan twintig auto's een spiegel vernield. Van twee auto's was een ruit vernield. Ook werd een ruit ingegooid van een bedrijfspand. Het betrof vernielingen in de Ambachtshof, Laan van Floris de Vijfde, Laan van ’s-Gravenhout, Hof van Leiden en Hof van Brasser en mogelijk omliggende straten.

Eén dader
Op basis van getuigenverlaringen vermoedt de politie dat alle vernielingen gedaan zijn door één persoon. Dit betreft vermoedelijk een man met een Aziatisch uiterlijk, die een groen/khaki jack met capuchon droeg en een rugzak bij zich had.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van (één van de) vernielingen of heeft u anderszins informatie die kan helpen bij het vinden van de dader? Of bent u in het bezit van camerabeelden van de eerdere genoemde of omliggende straten? Neem contact op met politie Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant