De Oranjefeesten komen er weer aan!
De Oranjefeesten komen er weer aan!

Oranjevereniging Pijnacker pakt uit

Actueel 4.370 keer gelezen

Pijnacker - Tegelijk met de Telstar/Eendracht verschijnt deze week het Oranjeboekje met het volledige programma van de Oranjefeesten Pijnacker: vanaf Koningsdag tot en met Bevrijdingsdag, 5 mei.

Het valt op dat een groot deel van de festiviteiten niet veel verschilt van voorgaande jaren. Wat goed is, moet je behouden, zegt voorzitter Patrick van Koppen. Op Koningsdag concentreren de festiviteiten zich op het Raadhuisplein en in het Emmapark. Op het plein is veel voor kinderen te doen en in het Emmapark nog veel meer. Natuurlijk begint de dag met een wandeltocht en is er een rommelmarkt. Het ringsteken op de Julianalaan is tussen 13 en 15 uur. Vanaf 12.00 tot 23.30 uur is op het Raadhuisplein een groot muziekfeest met diverse DJ’s en livebands.

Op dinsdagmiddag 30 april is er in De Acker een Oranjemiddag met muziek en een loterij. De Beatrixrun is op zaterdag 4 mei en op 5 mei Bevrijdingsdag is er in Emmapark een groot muziekfeest, dat loopt van 14.15 tot 22.00 uur. Shantykoor Schiehaven treedt op maar ook zanger Harald en The Amazing Stoopwafels. Meer detailinformatie over een en ander volgt de komende weken. Ook over de andere Oranjeprogramma’s in de gemeente.



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant