Afbeelding

Imperial Chemical Transport zoekt bedrijfswagenmonteur

Actueel 1.734 keer gelezen

Bergschenhoek - Imperial Chemical Transport zoekt een bedrijfswagenmonteur voor het eigen wagenpark. 

Imperial Chemical Transport is gevestigd in Barendrecht, maar de werkplaats staat in Bergschenhoek. Imperial is een bedrijf met 120 medewerkers. De chauffeurs rijden vooral in vrachtwagens van het merk Mercedes. Elke dag vervoeren de chauffeurs chemische vloeibare grondstoffen. Ze rijden naar bestemmingen in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Het gaat er professioneel aan toe. Ze houden van aanpakken en gaan met de tijd mee. Wat nooit verandert, is de cultuur, waar collegialiteit, samenwerken en een goede sfeer tellen.

Functieomschrijving
Als bedrijfswagenmonteur ben jij de sleutel tot de service. Als monteur hou jij namelijk het wagenpark netjes en technisch in orde, dat ervoor zorgt dat chauffeurs zo min mogelijk ‘panne’ onderweg hebben. De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van onderhoud en reparaties voornamelijk aan  materieel, dat bestaat uit containerchassis en tankwagens met één of meerdere compartimenten. Dit bestaat uit diagnoses stellen, repareren van storingen, onderhoud uitvoeren, banden monteren. Je hebt een breed scala aan werkzaamheden, waardoor geen dag hetzelfde is.

Interesse?
Stuur met je sollicitatie een cv mee waarin jouw werkervaring, opleidingen en certificaten staan. Stuur ze naar Rene van de Ven (managing director). Dat kan per e-mail naar rene.vandeven@imperiallogistics.com of per post naar Imperial Chemical Transport, Bijdorp-west 21, 2992 LC Barendrecht. Wil je meer informatie over het bedrijf of de functie? Bel gerust! Rene van de Ven is te bereiken op 06-15 06 40 22. Je vragen per e-mail stellen kan natuurlijk ook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant