De techneut repareert en de eigenaar van het object straalt vertrouwen uit.
De techneut repareert en de eigenaar van het object straalt vertrouwen uit.

Burgemeester op bezoek bij Repair Café Nootdorp

Actueel 1.288 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Burgemeester Björn Lugthart bracht vorige week een bezoek aan het Repair Café Nootdorp. Dat is op iedere derde zaterdag van de maand heel actief bij basisschool De Regenboog aan de Koningin Julianastraat in Nootdorp.

Het is daar steeds een drukte van jewelste. Het Repair Café Nootdorp is het oudste van Pijnacker-Nootdorp. Het is een jaar of zeven geleden van start gegaan. Een jaar later volgde Pijnacker. Dat RC is altijd geopend op de eerste zaterdag van de maand. De locatie in Pijnacker is dienstencentrum De Schakelaar, het hoofdkwartier van de SWOP. Beide RC’s doen het heel goed en beschikken over heel veel vrijwilligers en veel aanloop van mensen die wat te repareren hebben.

Lugthart vond het een boeiend bezoek. Hij was onder de indruk van het enthousiasme van alle vrijwilligers die ieder op hun eigen terrein het als een uitdaging zien om een object te repareren en te redden van de ondergang bij Avalex. De sfeer is heel gemoedelijk en zelfs de koffie en de cake zijn gratis, al wordt een vrijwillige bijdrage altijd wel op prijs gesteld!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant