Afbeelding

Rodney Bos: “De politie is niet te benijden”

Actueel 2.795 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp- “De politie is niet te benijden en doet haar werk in een samenleving die onder druk staat”, stelt voormalig politiemedewerker Rodney Bos op Den Haag FM. 

“Individualisering neemt toe, complot denken komt vaker voor en de lontjes van mensen zijn een stuk korter geworden. Om het werk goed te doen hebben politiemensen goede training en de juiste competenties nodig, maar ook een flinke brok ervaring”, zo schijft hij in een online artikel

Om een goed beeld te krijgen van onder andere de politiecapaciteit bij Politie Eenheid Den Haag en specifiek bureau Pijnacker-Nootdorp, heeft hij een reeks kritische vragen opgesteld. Lees hier de prangende vragen aan de burgemeester van Pijnacker-Nootdorp.

Winkelcentrum De Parade
Daarnaast is hij, in zijn functie als raadslid voor de politieke partij Eerlijk Alternatief in Pijnacker-Nootdorp, zeer waakzaam als het gaat om de ontwikkelingen in en om winkelcentrum De Parade in Nootdorp. Op het grensgebied met de Haagse wijk Ypenburg was het lange tijd zeer onrustig. Met de invoering van het samenscholingsverbod en cameratoezicht is de rust teruggekeerd. Maar wat als alle maatregelen straks weer vervallen? Radiopresentator Martijn Mastenbroek nam het woensdagavond allemaal door met Bos.

Beluister hieronder het interview op Spotify of YouTube.

Uit de krant

Uit de krant