Afbeelding

Win twee tickets voor Lansinger Winterland!

Actueel 1.897 keer gelezen

Regio – Vrijdag 30 september herstart de kaartverkoop voor de tweede editie van Lansinger Winterland op 4 februari 2023! Het evenement was al volledig uitverkocht dus enkel de teruggekomen kaarten, na de annulering van begin dit jaar, worden opnieuw verkocht. Haal je skischoenen uit ’t vet, je foute skipak van zolder en zoek de mutsen collectie maar alvast uit… De winter is in aantocht!

De organisatie heeft hun uiterste best gedaan om de muzikale programmering mee te verplaatsen. Feest act Snollebollekes is er in 2023 natuurlijk weer bij! Naast deze headliner zijn ook Dj Paul Elstak, T-spoon, Zanger Alex, De Alpenzusjes, Gebroeders KO, Immer Hansi en Party DJ W van de partij! A-Fever (The Ultimate ABBA Tribute) & Frans Duijts zijn aan de line-up toegevoegd. Dit belooft natuurlijk weer één groot feest te worden in het hart van Lansingerland: op de Annie MG Schmidtalm! Jodelahiti!

Win twee tickets
Wil je twee tickets winnen voor dit supergave feest? Like dan de Facebookpagina van Telstar Online en deel het bericht over het feest.

Uit de krant

Uit de krant