De PBC rekent op net zo veel belangstelling als bij de vorige bridgeproeverij.
De PBC rekent op net zo veel belangstelling als bij de vorige bridgeproeverij.

Wegens succes geprolongeerd: bridgeproeverijweekend

Actueel 957 keer gelezen

Na het succes van vorig jaar organiseert de Pijnackerse Bridge Club (PBC) weer een bridgeproeverijweekend. Het weekend is bedoeld voor nog-niet-bridgers die van een spelletje houden en hun brein fit willen houden. 

De PBC wil deelnemers spelenderwijs de basisbeginselen van Bridge leren. Het doel is niet dat je kunt bridgen na een weekend, maar dat je er goed genoeg aan ‘geroken’ hebt om te bepalen of je verder wilt. Het weekend staat gepland op zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2022. Belangrijk uitgangspunt is het plezier ervaren van bridge en een gezellig weekend met elkaar. Bridge is per slot van rekening verslavend leuk en gezellig. Bovendien scherpt het je geest.

Het is makkelijker wanneer je al kunt kaarten, maar niet noodzakelijk. Je hoeft niet per paar in te schrijven. Enkelingen zijn ook welkom en worden ter plekke tot paar gevormd. In dit weekend worden de lessen afgewisseld met kleine wedstrijdjes en quizjes. De nadruk ligt op doen en niet te veel theorie. Tussen de bridgebedrijven door smikkel je van de heerlijke hapjes en leer je andere (beginnende) bridgers kennen.

De bridgeproeverij is natuurlijk in het Denksporthuis aan de Thorbeckelaan 82A, 2641 WD Pijnacker. De kosten voor deelname bedragen € 45,-. Kom je met je partner, vriend of vriendin, dan krijg je € 15,- korting als paar! Dit is inclusief ontvangst met koffie, thee en iets lekkers, de lunch op zaterdag, de afsluitende borrel op zondag en een goodiebag!

Het aantal deelnemers is beperkt, meld je daarom snel, doch uiterlijk 26 september 2022 aan Voor aanmelden graag een e-mail sturen naar pbp@pijnackersebridgeclub.nl Vermeld in de e-mail je naam, adres en mobiel telefoonnummer.

Je kunt de PBC en de proeverij ook volgen op Facebook (delen wordt gewaardeerd) of Instagram. Voor vragen of extra informatie kun je hier ook een bericht achterlaten of een e-mail sturen naar: cynthiabridgePBC@gmail.com.

Uit de krant

Uit de krant