Afbeelding

112-Veiligheidsdag in Pijnacker-Nootdorp op zaterdag 24 september

Actueel 4.160 keer gelezen

Altijd al willen weten hoe het is om bij de brandweer of de politie te werken? Of wil je zien hoe een brandweerkazerne en een politiebureau er van binnen uitzien? Kom dan op zaterdag 24 september 2022 naar de brandweerkazerne en het politiebureau van Pijnacker-Nootdorp. 

De kazerne en het bureau openen van 10.00 tot 16.00 uur de deuren om jou alles over de brandweer en de politie te vertellen én te laten zien. Zo worden alle brandweer- en politievoertuigen uitgestald en kun je ervaren hoe het is om hulpverlener te zijn. “Zo testen kinderen hun vaardigheden bij onze veilige spuithuisjes en kunnen volwassenen zelf een vlam in de pan blussen. Als je vragen over brandveiligheid kun je tevens stellen bij onze informatietent. Vergeet tot slot niet om een kijkje te nemen bij de demonstratie: zie hoe de brandweer een auto openknipt na een ongeval en wat daar allemaal bij komt kijken”, laat de lokale brandweer weten.

We zien jou graag op zaterdag 24 september op onze kazerne en bij het politiebureau aan de Nootdorpseweg, zo laat de organisatie weten.

Uit de krant

Uit de krant