Afbeelding

Rotary organiseert op 5 mei Vrijheidsmaaltijd

Actueel 660 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De Rotary Club Pijnacker-Nootdorp organiseert op 5 mei a.s. een gezamenlijke Vrijheidsmaaltijd in De Knoop, het clubgebouw van Scouting Nootdorp, Laakweg 2c in Nootdorp. De inloop is vanaf 17.45 uur, de eindtijd ca. 20.30 uur. 

In heel het land worden op 5 mei Vrijheidsmaaltijden georganiseerd. Klein, groot, met lokale lekkernijen of culinaire hoogstandjes. De maaltijden zijn er in alle vormen en maten. De kern van de Vrijheidsmaaltijd is een bijzondere ontmoeting aan de eettafel, waarbij de gasten over vrijheid en onvrijheid spreken: thema’s waar je misschien niet dagelijks bij stilstaat en waar je bij uitstek op Bevrijdingsdag aandacht aan kunt geven. De Vrijheidsmaaltijd is dan ook dé plek voor een goed gesprek over vrijheid, zeker in deze tijd van de oorlog in Oekraïne. De Rotary Club Pijnacker-Nootdorp heeft voor deze Vrijheidsmaaltijd enkele gastsprekers uitgenodigd, die komen vertellen over het leven en verzet in Pijnacker en Nootdorp ten tijde van de Tweede Wereldoorlog.

Je bent van harte uitgenodigd voor deze maaltijd, deelname is kosteloos, je bent gast van de Rotary Club Pijnacker-Nootdorp. Er is gelegenheid om ter plekke te doneren voor Oekraïne. Meld je s.v.p. vooraf (uiterlijk op 28 april) aan bij het secretariaat van de Rotary Club Pijnacker-Nootdorp via events@rotary-pn.nl.

Rotary Club Pijnacker-Nootdorp is internationaal actief en ook landelijke doelen worden gesteund. In de regio en zeker lokaal is ook genoeg te doen: bijdragen in kennis, helpende handen of (financiële) ondersteuning. Meer informatie: www.rotary-pn.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant