De gasten konden genieten van een huzarensalade, een broodje met zalm, een dessert met advocaat, verse jus d'orange, een stuk banketstaaf, kerstkransjes en handgemaakte bonbons.
De gasten konden genieten van een huzarensalade, een broodje met zalm, een dessert met advocaat, verse jus d'orange, een stuk banketstaaf, kerstkransjes en handgemaakte bonbons.

Kerstlunch Zonnebloem dit jaar even thuis

Actueel 741 keer gelezen

Nootdorp - Al vele jaren organiseert De Zonnebloem Nootdorp voor haar gasten een compleet verzorgd Kerstfeest in een prachtig versierde zaal in Het Witte Paard.

Omdat de coronaregels in augustus soepeler werden, was het mogelijk om voor alle gasten een high tea te organiseren. De vijf gangen high tea bij Grand café 1837 was pure luxe. Maar wat vooral gewaardeerd werd, was om in een gemoedelijke sfeer samen te kunnen zijn met gelijkgestemde plaatsgenoten. In oktober kon er nog een spelletjesmiddag worden gehouden. Het was weer een zeer geslaagde middag in gebouw Nové. Helaas kan het Kerstfeest dit jaar niet door gaan. 

Daarom is besloten om een door Het Witte Paard verzorgde Kerstlunch door de vrijwilligers bij hun Zonnebloemgasten thuis te bezorgen. De gasten konden genieten van een huzarensalade, een broodje met zalm, een dessert met advocaat, verse jus d’orange, een stuk banketstaaf, kerstkransjes en handgemaakte bonbons. Dit werd mede mogelijk gemaakt door een gulle donatie van Fonds 1818 voor het 35 jarig bestaan van de Zonnebloem Nootdorp. Hopelijk is het snel weer mogelijk om met alle gasten bij elkaar te komen. 

Mocht u de activiteiten van de Zonnebloem financieel willen ondersteunen kan dat door de statiegeld actie bij de Jumbo Nootdorp of op rekening nr. NL22RABO 0347114741 van De Zonnebloem Nootdorp. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant