Rachel is erg blij met haar spiksplinternieuwe salon Onami in de Dorpsstraat 2a.
Rachel is erg blij met haar spiksplinternieuwe salon Onami in de Dorpsstraat 2a.

Beauty by Onami nieuw in Nootdorp

Actueel 1.175 keer gelezen

Sinds enkele weken is in de Dorpsstraat in Nootdorp de salon Beauty by Onami gevestigd. Rachel Busch is al 8 jaar de eigenaar van de salon en gespecialiseerd in semi permanente make-up voor de wenkbrauwen. De salon is sfeervol en gezellig ingericht met een Aziatische touch.

Ze woont sinds maart dit jaar met haar partner Dominique en hun drie gezamenlijke kinderen vlak achter de Dorpsstraat. Voor die tijd had ze een appartement en een salon in Voorburg. Het appartement werd te klein voor het nieuwe grote gezin en de 2 poezen, dus zochten en vonden ze in Nootdorp een leuke woning met ruimte voor iedereen.

In maart zag Rachel al het leuke pandje in de Dorpsstraat leegstaan, pal naast voorheen Sandra’s Haircare dat intussen alleen nog een zaak heeft in Winkelcentrum Parade. Dit was zo`n mooie kans die zij niet kon laten lopen. Het pand waar vroeger heel lang de bloemenwinkel De Binnentuin in zat, is helemaal opgeknapt door de eigenaar.

Genoeg ruimte
Rachel: “Dit pandje is ideaal voor mij. Er is genoeg ruimte en ik kan hier heel goed mijn werk doen. Ik heb acht jaar lang met veel plezier mijn salon gehad in het pand van mijn vader om de hoek van de Herenstraat in Voorburg. Dat was ook een mooie ruimte, maar deze locatie doet er niet voor onder, met een mooie etalage en tegenover het terras van 1837 en naast de ijssalon L-Arcobaleno. We vinden Nootdorp een geweldig dorp om te wonen. Het is veilig, vriendelijk en groen, ook voor onze kinderen. En het blijkt ook een hele leuke plek om te werken en hetgeen wat ik aanbied was hier nog niet echt te vinden.”

Natuurlijk heeft Rachel, die ooit in Thailand een broodjeszaak had en daarna in Voorburg een meubelwinkel, nog de nodige klanten vanuit haar vorige werkplek in Voorburg, maar ook de vrouwen uit Nootdorp en omgeving weten haar al snel te vinden. Haar kracht is dat ze goed kan luisteren, relaxt is en de tijd neemt om de mogelijkheden uit te leggen.
Ze zegt dat ze de deskundigheid, de vaardigheid en de rust heeft om de behandelingen goed uit te voeren. Ze neemt uitgebreid de tijd voor een verkennend intakegesprek en ze gaat pas aan de slag als de cliënt er van overtuigd is dat zij – de client – de goede keuze heeft gemaakt.

Uitgebreide intake
Semi-permanente make up, zoals microblading en powderbrows, wordt doorgaans ieder jaar weer even ‘bijgewerkt’. Enkele andere behandelingen die Rachel aanbied zijn: wimperextensions, wimper en wenkbrauwlifting, hennabrows en binnenkort ook eyeliner en lippigmentatie. Het voert te ver om het allemaal uit te leggen, maar op de site van Onami wordt het allemaal keurig verwoord en in de salon volgt altijd eerst een uitgebreide intake.
Rachel is een geboren ondernemer en het contact met haar klanten en vind zij het leukst. En echt iets kunnen betekenen voor die mensen. De dochter van de Voorburgse ondernemer Ton Busch (bekend van het oude café Cheers) heeft met Beauty by Onami haar plek gevonden. De naam is overigens een verdraaiing van Naomi, de zestienjarige dochter van Rachel.

Beauty by Onami
Dorpsstraat 2a in Nootdorp
www.onami.nl / 0652466466
www.facebook.com/beautybyonami

Uit de krant

Uit de krant