Logo telstar-online.nl
<p>Ruud Heemskerk roept alle inwoners op om oude sierraden langs te brengen. Hij geeft een goede prijs.</p>

Ruud Heemskerk roept alle inwoners op om oude sierraden langs te brengen. Hij geeft een goede prijs.

Hoogste goudprijs: lever oude sieraden nu in!

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - De komende weken geeft juwelier Ruud Heemskerk in Pijnacker een enorme goudprijs per gram. Sterker nog: het bedrag dat hij uitkeert, ligt zelfs nog hoger dan de huidige goudkoers.

De juwelier in Pijnacker Centrum geeft maar liefst 27 euro per gram. “Het uiteindelijke bedrag kan snel oplopen”, zegt hij. “Een kettinkje kan soms wel vijf of zes gram zijn.” Je kunt het geld contant laten uitbetalen of in speciale tegoedbonnen die je later weer in de winkel kunst besteden. Handig met de komende feestdagen en cadeau inkopen!

Goud, maar ook zilver en horloges zijn welkom voor een waardebepaling. “Loop alle laden en kastjes eens na en gooi alles maar in een oude schoenendoos”, vervolgt Ruud. “Kom naar de winkel en dan gaan we samen er eens rustig voor zitten. Je krijgt dan meteen een goed voorstel!” De juwelier is geopend van dinsdag tot en vrijdag van 10.00 tot 18.00 en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Loop gewoon even de winkel binnen. Een legitimatiebewijs is verplicht en er wordt alleen ingenomen van personen ouder dan 18 jaar.

Nieuwe collecties binnen
Wat de feestdagen betreft. Juwelier Ruud Heemskerk heeft van vrijwel alle merken weer nieuwe collecties binnen. Je kunt dus meteen even rondkijken naar alle nieuwe collecties.

Meer berichten