Juraini staat de pers te woord op de rode loper.
Juraini staat de pers te woord op de rode loper.

Juraini Ferary wint tijdens Special Media Awards

Actueel 811 keer gelezen

Nootdorp - De Special Media Awards worden jaarlijks uitgereikt aan mediamakers met een verstandelijke beperking. Vrijdagavond werden de prijzen uitgereikt. 

Ook Juraini Ferary was genomineerd. Juraini is een bekende verschijning in Pijnacker-Nootdorp. Zijn motto luidt: “Ik laat mijn beperking mijn dromen niet in de weg staan.” Hij maakt dan ook al jaren radio waarin hij bekende en onbekende Nederlanders het hemd van het lijf vraagt. Zo sprak hij met acteurs uit Goede Tijden, Slechte Tijden en zelfs met Edwin Rutten, beter bekend als Ome Willem. Deze opnames en uitzendingen zijn niet onopgemerkt gebleven. Afgelopen vrijdag was Juraini dan ook eregast op de Special Media Awards in Hilversum. De 28-jarige radiomaker was genomineerd in de categorie Beste Podcast.

Presentatrice Irene Moors maakte de winnaars live vanuit Beeld en Geluid op het mediapark bekend. Tot zijn grote verrassing won Juraini in de categorie Beste Podcast! Het was een avond met een gouden randje, want Juraini werd ook nog eens geïnterviewd op de rode loper. Zijn motto “Ik laat mijn beperking mijn dromen niet in de weg staan” kwam die avond helemaal uit! Wil je de uitzendingen van Juraini beluisteren? Ga dan naar: www.jurainiradio.jouwweb.nl.


Uit de krant