Logo telstar-online.nl
<p>Izzy&rsquo;s kinderboekenhuisje is inmiddels een begrip in Koningshof.</p>

Izzy’s kinderboekenhuisje is inmiddels een begrip in Koningshof.

Breng een kinderboek naar Izzy’s kinderboekenhuisje

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Afgelopen woensdag was het de Nationale Kinderzwerfboekdag. In heel Nederland werden op deze dag kinderboeken uit zwerven gestuurd. Ook Izzy’s kinderboekenhuisje deed mee! 

Lezen is namelijk cruciaal voor de ontwikkeling van ieder kind. Daarom roept KinderzwerfboekStation Izzy’s kinderboekenhuisje op Linge 10 in Pijnacker kinderen op om gelezen kinderboeken te brengen. Natuurlijk kunnen zij dan zelf een ander leuk boek uitzoeken om thuis te lezen en daarna weer uit zwerven te sturen! Gedurende de hele Kinderboekenweek is er elke dag een extraatje in het kinderboekenhuisje te vinden.

KinderzwerfboekStation
Op Linge 10 staat een KinderzwerfboekStation van Izzy van Rijsbergen. Kinderen halen hier een boek om thuis te lezen en laten het weer ergens achter voor een ander kind. In het afgelopen jaar heeft Izzy ruim 500 boeken laten zwerven. Een zwerfboek kan je ook tegenkomen in wachtkamers, treinen, hotels, kinderboerderijen en natuurlijk in een KinderzwerfboekStation. Voor meer informatie en de adressen van KinderzwerfboekStations: www.kinderzwerfboek.nl.

Meer berichten