Logo telstar-online.nl

Er zijn nog vrijdagkaarten voor Oktoberfest!

  •   keer gelezen   Actueel

Het Oktoberfest Oostland van Partycentrum Het Witte Paard is terug. Na alle Covid-19 maatregelen, gaan de organisatoren toch over tot het houden van een Oktoberfest op vrijdag 8 oktober en zaterdag 9 oktober 2021. Met toegang vanaf 20 jaar.

Organisator Piet Vergeer: “Uiteraard nemen we de geldende Covid-19 maatregelen, zoals voor de volledig gevaccineerde gasten de CoronaCheck-app en voor de niet gevaccineerde gasten de QR-code te verkrijgen via testen voor toegang, in acht.” 

De kaartverkoop startte op woensdag 15 september om 12:00 uur via www.wittepaard.nl/oktoberfest. De zaterdag was binnen een kwartier uitverkocht. Voor de vrijdagavond zijn nog wel wat mogelijkheden, zo laat Piet weten.

De locatie is overigens weer vertrouwd op het evenemententerrein bij de Dobbeplas, achter molen Windlust in Nootdorp. Op beide dagen zijn optredens van: Die Powerhosen. Otto Wunderbar, Het Feestteam en Party DJ W. Bij een Oktoberfest hoort natuurlijk een Lederhosen voor de heren en een Dirndl voor de dames. Niet verplicht, wel leuk! 

Oktoberfest Crew van Het Witte Paard, Event- & Partycentrum
T 015 3109180
www.wittepaard.nl/oktoberfest.

Meer berichten