Logo telstar-online.nl

VNO NCW Oostland geeft manifest aan VVD

  •   keer gelezen   Actueel

Gijs van der Helm heeft onlangs namens VNO NCW Oostland manifest “Oostland sterker door ondernemers” uitgereikt aan Ilona Jense, lijsttrekker VVD Pijnacker-Nootdorp en Daan Zwart, voorzitter VVD Pijnacker-Nootdorp.

Gijs van der Helm: “Als ondernemersorganisatie zien wij het belang van bereikbaarheid voor onze ondernemers en huisvesting voor onze werknemers in een gemeente waar het fijn wonen en werken is. In Pijnacker-Nootdorp kan dat, maar er moeten nog wel een paar stappen gezet worden. Die wensen hebben wij in ons manifest aangegeven.” 

Het manifest is een handreiking aan politieke partijen die bezig zijn met het ontwikkelen van plannen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. In het manifest vraagt VNO NCW Oostland aandacht voor de belangen van ondernemers en zetten zij een aantal thema’s op de kaart waar juist ondernemers een grote bijdrage aan kunnen leveren. Immers, vanuit ondernemerschap dragen wij met elkaar zorg voor een gezonde economie, een inclusieve gemeente en een gemeenschap waarin we in samenwerking aan innovatieve en duurzame oplossingen werken. Met elkaar zetten we met nieuwe energie het Oostland als innovatieve en ondernemende regio op de kaart. 

Ilona Jense is zeer blij met het manifest: “De afgelopen periode heb ik als wethouder Economische zaken gezien hoe hard het ondernemerschap kan zijn, maar ik heb ook de kracht en de creativiteit van onze ondernemers gezien. Daar ben ik trots op. Als VVD staan wij voor onze ondernemers en begrijpen wij wat hen bezighoudt. Wij danken VNO NCW Oostland voor de waardevolle bijdrage aan ons verkiezingsprogramma.”

VNO NCW Oostland en de VVD Pijnacker-Nootdorp strijden samen voor gemeente waar het goed ondernemen is, een gemeente die goed bereikbaar is en een gemeente waar het goed leven is!

Meer berichten