Logo telstar-online.nl
<p>Milou Marrie Huisman (Milou) is geboren op 24 juli 2021 in Pijnacker. De trotse ouders zijn Niels en Linda Huisman.</p>

Milou Marrie Huisman (Milou) is geboren op 24 juli 2021 in Pijnacker. De trotse ouders zijn Niels en Linda Huisman.

Babynieuws!

  •   keer gelezen   Actueel

Vorige maand is Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp in samenwerking met Telstar Mediacentrum een leuke actie gestart. Alle kersverse ouders kunnen bij het gemeentehuis een rompertje ophalen en hun baby voorstellen in De Telstar/Eendracht.

Inmiddels zijn er heel wat rompertjes opgehaald bij het gemeentehuis en is de eerste foto van onze nieuwe inwoner Milou Marrie Huisman binnengekomen bij Telstar Mediacentrum. De ouders van Milou Marie hebben hiermee ook de cadeaubon gewonnen voor de baby van de maand juli.

Willen julllie je baby ook voorstellen dan is dat natuurlijk nog mogelijk. Het enige echte Natuurlijk-Pijnacker Nootdorp rompertje ligt op het gemeentehuis voor je klaar! Dit kan bij de geboorteaangifte maar ook als je kindje buiten Pijnacker-Nootdorp is geboren en de ouders zelf inwoners zijn van Pijnacker-Nootdorp.

Ook trots op onze nieuwe inwoner?
Vind je het leuk dat jouw baby in Telstar/Eendracht komt? Maak dan een foto als jullie kindje het rompertje aan heeft. Stuur deze foto* (van 1 MB) naar Telstar Mediacentrum via e-mail npn@telstar-uitgeverij.nl en vermeld daarbij de naam van de baby, jullie naam, broer/zusje van, en de datum wanneer de baby is geboren. Een keer per maand belonen we de leukste foto met een cadeaubon te besteden in de speelgoedwinkel in Pijnacker of Nootdorp.

Zo krijgt jouw baby een mooi plekje in de krant en kunnen alle inwoners kennismaken met de nieuwe inwoners.

* Bij het inzenden van de foto gaat u akkoord met de publicatie van het beeld in de lokale huis aan huiskrant en bijbehorende website.

Meer berichten