Logo telstar-online.nl
<p>Juf Agnes en juf Marlies werden op hun laatste &lsquo;werkdag&rsquo; per cabriolet naar school gereden.</p>

Juf Agnes en juf Marlies werden op hun laatste ‘werkdag’ per cabriolet naar school gereden.

Onvergetelijk afscheid van Marlies en Agnes

  •   keer gelezen   Actueel

Alles werd vorige week uit de kast gehaald om juf Marlies en juf Agnes van de Josephschool in Pijnacker een onvergetelijk afscheid te bezorgen. Ze gaan na meer dan veertig onderwijsjaren met pensioen.

Ze werden thuis opgehaald met een prachtige oude cabriolet en kregen op weg naar school zelfs politiebegeleiding. Op de Goudenregensingel en de Acacialaan werden ze verwelkomd door enthousiast zwaaiende kinderen.

Op het plein werden ze toegesproken door directeur Mariëtte Neijenhuis, toegespeeld door Drum4Fun en leerlingen van groep 8. En toegezongen door de hele schoolbevolking. De verschillende groepen gingen aan de slag met Drum4Fun met als sluitstuk later op de dag: een wervelende muziekshow voor Agnes en Marlies die tientallen jaren bij de Josephschool hebben gewerkt en nu met pensioen gaan.
Ze maken plaats voor een nieuwe generatie docenten. De schooldirecteur kon met trots melden dat ze de ‘bemensing’ voor het nieuwe schooljaar helemaal op orde heeft terwijl dat in andere delen van het land – met name in de steden – soms een groot probleem is.

Agnes Bekenes en Marlies Krebbers wisten vooraf niet wat er ging gebeuren, maar genoten des te meer van alle verrassingen die hen ten deel vielen!

Veel lieve reacties
Op Facebook zijn heel veel lieve reacties geplaatst onder het afscheidsverhaal van Agnes Bekenes en Marlies Krebbers. Deze zijn te lezen op de Facebookpagina van Telstar Online.

Meer berichten