Logo telstar-online.nl
<p>Er zullen ten minste elf buitenkunstwerken te zien zijn. </p>

Er zullen ten minste elf buitenkunstwerken te zien zijn.

Verbeelding 2021 stevig in de grondverf en klaar voor start

  •   keer gelezen   Actueel

Alles is er op gericht om Verbeelding 2021 ‘gewoon’ door te laten gaan. Burgemeester Francisca Ravestein opent de jaarlijkse culturele manifestatie op vrijdag 24 september in Cultura Nootdorp. Bij Cultura staat die avond muziek geprogrammeerd.

Door de coronamaatregelen vindt de Verbeelding in enigszins aangepaste vorm plaats. Optredens zullen vooral gehouden worden op ruime en goed geventileerde locaties zoals de Dorpskerk in Pijnacker, waar op zaterdagavond een concert gepland staat. Wat hoe dan ook doorgaat, is de buitenexpositie in het Emmapark in Pijnacker. Net als vorig jaar zullen daar ten minste elf buitenkunstwerken te zien zijn. De expositie gaat begin september van start en loopt door tot en met de Verbeelding, die al meer dan 25 jaar in het laatste weekend van september gehouden wordt. 

Wat zeker ook doorgaat: de het creaplein op het Raadhuisplein. Hetzelfde geldt voor de kindervoorstelling en de kunstroute die langs diverse bijzondere locaties in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Nootdorp leidt. De organisatie van Verbeelding wil op dit moment nog niet te veel vooruitlopen op een exacte planning, maar gezien de corona-ontwikkelingen diverse mogelijkheden openhouden, zodat men bijtijds kan inspelen op veranderende omstandigheden en de eind september geldende ‘regelgeving’. Kortom: de Verbeelding 2021 staat stevig in de grondverf en wordt zo mooi mogelijk nader ingekleurd!

Meer berichten