Logo telstar-online.nl
<p>Foto: Javon</p>

Foto: Javon

Pluk de dag en ga fietsen voor een duo-fiets

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - Hoera een leuke fietstocht! En nog wel voor een goed doel! De Lions, Dames van Oostland, hebben een leuke fietstocht uitgezet op 24, 27, 28 en 29 mei. Fietsen jullie mee voor het goede doel?

De Lions, Dames van Oostland, is een nieuwe Lionsclub , die als officiële geboortedag 29 mei heeft. Hierover horen jullie binnenkort meer! Er kan gekozen worden voor een leuke fietstocht van 13, 20 of 30 kilometer die onder meer door de Groenzoom en Ackerdijkse Plassen leidt. Aan de fietstocht is een leuke foto bingo verbonden en er kan dus onderweg van alles ontdekt worden voor alle leeftijden! Er wordt geld ingezameld voor de zorgkwekerij ‘Pluk de Dag’.

Deze zorgkwekerij biedt dagbesteding voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Wat zij fijn vindt, is de mogelijkheid om met haar deelnemers ook fietstochten te doen in een elektrisch-aangedreven duo-fiets. Die is er nu nog niet, en daar probeert de Lions, dames van Oostland, geld voor in te zamelen. Volg de Lions, Dames van Oostland, en hun fietstocht op Facebook of Instagram (@lionsdamesoostland) of via onze website damesvanoostland.lions.nl. Hier kun je ook aanmelden om mee te fietsen.

Meer berichten