Logo telstar-online.nl
<p>De brownies zijn vanaf nu te bestellen.</p>

De brownies zijn vanaf nu te bestellen.

Brownie alert! Bestel brownies en steun het goede doel

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Brownies: ze zijn niet te weerstaan. En zeker niet de brownies van Baked by Val. Waar deze brownies voornamelijk in Amsterdam verkocht worden, is er nu de mogelijkheid om ze makkelijker in huis te halen en te ervaren hoe goddelijk deze brownies zijn. 

En het mooiste van alles: Valerie - de eigenaar en ‘bakker’ van de brownies uit Pijnacker - doneert alle winst van haar brownies aan Stichting Wij Steunen Kenia. Per verkochte brownie kan de stichting vier schoolmaaltijden kopen voor studenten van de Mwereni Primary School. Zo valt er te dubbel genieten van dit stukje bruin geluk en hebben de studenten een goede reden om naar school te gaan. De brownies zijn te bestellen per vier (€12), zes (€16) of tien (€24) stuks. 

Bestellen kan door vóór donderdag 4 maart een email te sturen naar wijsteunenkenia@gmail.com met daarin naam en telefoonnummer. De brownies zijn op te halen op zaterdag 6 maart tussen 10.00-14.00 op de Zaan 15. Wees er snel bij, want er is maar een gelimiteerde beschikbaarheid! Meekijken hoe het geld wordt besteed in Kenia? Ga naar wijsteunenkenia.nl of volg Wij Steunen Kenia op instagram (wijsteunenkenia).

Meer berichten