Afbeelding

Gezonde snacks voor uw hond gratis thuisbezorgd

Actueel 629 keer gelezen

Regio - Voor honden zijn snacks een lekkere versnapering, maar ze hebben ook een functie: Ze kunnen gebruikt worden als beloning voor goed gedrag, ze worden ingezet bij training en opvoeding en ze helpen bij de gebitsreiniging van de hond. Snacks zijn dus heel belangrijk in een hondenleven maar dan moeten ze wel gezond zijn. Daarom is Jeffrey Tukker in augustus 2019 gestart met de Bellobox.

“Wij hebben zelf al 5 jaar twee honden en voor hen ging ik steeds op pad om gezonde snacks te kopen. Dat zou toch ook op een Hello Fresh-achtige manier moeten kunnen: online bestellen en gratis thuisbezorgen.” Een interessante uitdaging die Jeffrey wel aan wilde gaan. Zijn broer, die grafisch vormgever is bouwde een website, een collega met een dierenwinkel ondersteunde hem bij het zoeken naar leveranciers en een derde teamlid ging van start met de online-marketing. Met dit team is Jeffrey gestart en heeft hij het bedrijf in 1,5 jaar tijd uitgebouwd tot een onderneming waar dagelijks ladingen pakketten hondensnacks gratis thuisbezorgd worden bij enthousiaste hondenbezitters.

Jeffrey woont op een boerderij aan de rand van Den Haag. Hij houdt van dieren, en leeft op deze hobbyboerderij met paarden, schapen, kippen, konijnen, katten, bijen en de honden Kaya en Dave. Hij probeert zo duurzaam mogelijk te leven. “Ook onze dieren proberen wij zo duurzaam en gezond mogelijk te voeden. Hierbij is de kwaliteit van de snacks erg belangrijk.” Dat is ook te zien aan de inhoud van het grote assortiment Belloboxen.

De Bellobox Basics is geschikt voor alle rassen en bevat leuke speeltjes en een selectie aan lekkere, gezonde, natuurlijke snacks en beloningssnacks. Hondenbezitters die nieuwsgierig zijn welke snacks het meest in trek zijn bij zijn of haar hond en die benieuwd zijn naar de kwaliteit van de producten kunnen Bello’s Proeverij uitproberen. Deze box bevat 16 verschillende producten in kleine hoeveelheden. De Bellobox premium bevat snacks die op het formaat van de hond zijn afgestemd. Er zijn ook speciale (hypoallergeen) boxen boordevol natuurlijke hondensnacks voor honden met een voedingsallergie, intolerantie of met een hypoallergeen dieet. Dan zijn er nog speciale boxen gericht op puppy’s, seniors en honden die gek zijn op kauwen.

Van elke verkochte box wordt een deel van de omzet afgestaan aan goede doelen zoals KNGF maar ook minder bekende en kleinschaligere goede doelen. De klant kiest zelf naar welk doel de bijdrage toe moet gaan. De volgende stap die Jeffrey wil maken is het in dienst nemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. “Hiermee streven wij het sociaal ondernemerschap na waarbij wij geloven dat er voor iedereen een passende dagbesteding is.”

Op de website bellobox.nl is veel informatie te vinden. Belangstellenden kunnen zich abonneren op een maandelijkse nieuwsbrief met tips, weetjes en leuke aanbiedingen. Daarnaast vindt de communicatie plaats via Instagram en Facebook. “Hier worden onze Bellofans in de picture gezet. Leuke verhalen over blije honden die genieten van de snacks.”

Meer informatie op www.bellobox.nl of bel naar 06 29 20 26 96. Wilt u de Bellobox extra voordelig bestellen, bestel dan met kortingscode: TELSTAR-EENDRACHT voor 10% korting op de losse boxen.

Uit de krant