Afbeelding

Vier kerst met de Keuken van Pijnacker van PLUS Sabine Zondag

Actueel 1.144 keer gelezen

Pijnacker - Sinds een aantal maanden werkt er een echte chef-kok in de keuken van PLUS Sabine Zondag. In deze keuken van Pijnacker worden er heerlijke gerechten gemaakt, zoals verse maaltijden, pizza’s, broodjes, wraps en borrelschalen. 

Speciaal voor de feestdagen heeft chef-kok Jan Bos een heerlijk kerstmenu samen gesteld. Culinaire maaltijdcomponenten, zodat je niet uren zelf in de keuken hoeft te staan dit jaar! 

Jan maakt alles vers in zijn keuken, met de allerbeste ingrediënten en met kerst pakt hij extra uit. Dit jaar krijgt Jan extra hulp van onze horecavrienden van de Soete Suikerbol. Met nog meer koks in onze keuken kunnen we de allerlekkerste kerstproducten klaar maken, vertelt Sabine Zondag. In de winkel liggen diverse bestellijsten klaar, zo ook voor de Keuken van Pijnacker, dus maak er zeker gebruik van. Bestellen is fijn, maar hoeft niet. 


De dagen voor kerst ligt er een ruim assortiment in de toonbank van Jan en er is dus genoeg verkrijgbaar. De dagen voor kerst moet je dus zeker even een kijkje nemen in de keuken van Jan, want onderstaand zie je alle heerlijke kerstgerechtjes die hij gaat maken. Op dit moment is hij druk in de weer met de inkopen en zoekt hij alleen de allerbeste kwaliteit voor zijn klanten. 

Naast de heerlijke gerechten zoals hertenpeper, gestoofde konijnenbout, Boeuf bourguinon, kalfsragout en een visstoofpot met pastis. Gaat Jan ook lekkere dingen maken met nieuwe verse vis die PLUS Sabine Zondag recentelijk verkoopt. Vers van de afslag uit Scheveningen! Ook daar wordt uitgepakt met de feestdagen met prachtige vis, zoals zalm, kabeljauw, maar ook met oesters, vongole en kokkels. 

Kortom… voor je kerstboodschappen en echte beleving met lekker eten moet je bij PLUS Sabine Zondag zijn deze feestdagen!


- advertentie -

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant