Logo telstar-online.nl
<p>Mevrouw Prins uit Pijnacker heeft al dankbaar gebruik gemaakt van de actie van de gemeente.</p>

Mevrouw Prins uit Pijnacker heeft al dankbaar gebruik gemaakt van de actie van de gemeente.

Met Energie aan de Slag in Pijnacker-Nootdorp

  •   keer gelezen   Actueel

Het is per huishouden mogelijk om soms tot wel €300 per jaar te besparen op de energierekening. Voor huiseigenaren zijn er verschillende mogelijkheden om direct te starten met energiebespaarmaatregelen. 

De gemeente Pijnacker-Nootdorp helpt inwoners met het verduurzamen van hun woning. Huiseigenaren hebben een tegoedbon ontvangen t.w.v. €90,00. De bon is vrij te besteden aan energiebesparende producten en/of duurzaam advies in de webshop van de WoonWijzerWinkel.

Mevrouw Prins uit Pijnacker heeft dankbaar gebruik gemaakt van de actie van de gemeente. Dit voorjaar heeft zij middels de actie haar huis verder verduurzaamd met een nieuwe thermostaatkraan, dorpelprofiel, energiemeter met display en isolerende brievenbus in de voordeur.

“Ik draag verduurzaming en energiebesparing een warm hart toe, daarnaast heb ik zelf ook veel profijt van de nieuwe middelen in huis. Ik hoop dan ook dat veel inwoners van Pijnacker-Nootdorp mijn voorbeeld zullen volgen” aldus mevrouw Prins.

WoonWijzerBox
Met de kortingsbon kunnen huiseigenaren zelf een pakket met energiebesparende maatregelen samenstellen. Het pakket heeft een minimale waarde van €100,-, waarvan de gemeente € 90,- euro vergoed. Huiseigenaren betalen dus slechts €10,-. Huiseigenaren kunnen het pakket bestellen via de link www.metenergieaandeslag.nl/energiebesparen. Per huishouden/woning kan de kortingsbon slechts eenmaal worden gebruikt. Let wel: op is op, dus wees er snel bij!

Verdubbelaar 
Heeft u energiebesparende producten besteld? Dan kunt u meedoen met een winactie. Vertel uw buren, vrienden en familie met een koopwoning in Pijnacker-Nootdorp over de actie. Als zij vervolgens uw naam en emailadres opgeven in het bestelformulier dan maakt u direct kans op één van de 25 verdubbelaars t.w.v. €90,00.

Hoe meer mensen uw naam noemen, hoe meer kans u maakt! De 10 bewoners met de meeste vermeldingen krijgen sowieso een verdubbelaar en daarnaast worden er nog 15 verloot. De winactie loopt van 1 september tot 15 oktober 2020. Kijk voor de overige spelregels op www.metenergieaandeslag.nl.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website www.metenergieaandeslag.nl van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Meer berichten