Gratis proeflessen linedance in Keijzerhof | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl

Gratis proeflessen linedance in Keijzerhof

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Op dinsdag 13 oktober en donderdag 15 oktober zijn er gratis proeflessen linedance bij Welzijnscentrum Keijzershof van de SWOP. Reserveer nu een plek en dans een avond mee!

Linedance is een dansvorm uit Amerika waarbij er in rijen een choreografie wordt gedanst met dezelfde bewegingen en op dezelfde maat; zo wordt het één geheel. De linedancegroepen bij de SWOP zijn al enkele jaren actief bij de SWOP-locatie in Pijnacker-zuid en de lessen vinden plaats onder leiding van vakkrachten Marja Voogt en Heleen Kunz. “Tijdens de lessen is er ook altijd tijd voor een praatje en dat maakt het juist zo leuk om met deze activiteit mee te doen”, legt locatiecoördinator Jacob-Jan Koedoot uit. “Je leert nieuwe mensen kennen, bent lekker in beweging en je bent er echt even uit”.

Reserveren voor een proefles is verplicht en kan elke werkdag bij de SWOP via 015-3 699 699 of info@swop.nl. De proeflessen vinden plaats op dinsdag 13 oktober en donderdag 15 oktober, beide van 19.30-20.45 uur in Welzijnscentrum Keijzershof (Floralaan 102 in Pijnacker). En wie het leuk vindt, kan na de proefles gelijk inschrijven voor vaste deelname bij een van de groepen.

Meer berichten