Logo telstar-online.nl

Win kaarten voor La Giraffa in CulturA & Zo

  •   keer gelezen   Actueel

Nootdorp - Amsterdams theatergezelschap Troost speelt op zaterdag 19 september 20.00 uur ‘La Giraffa’ in CulturA. Theater CulturA & Zo mag vrijkaartjes aanbieden aan lezers van Telstar Online. 

Voor deze voorstelling gaat het om tien vrijkaartjes (5 x 2). Dit geeft de lezers de kans kennis te maken met het verbouwde theater en eens een voorstelling te komen bezoeken in de zaal die helemaal coronaproof is gemaakt. Het stuk is een heerlijk actueel theaterstuk over vriendschap, carrièremoves, liefde, bedrog en macht. Het spel zit vol cynisme, overdenkingen, angst, hunkering en alles wat ons uiteindelijk mens maakt. 


Het verhaal: “Terwijl in Nederland de formatie van een nieuw kabinet loopt, komen twee vriendenstellen samen in de Toscaanse zomervilla ‘La Giraffa’. Marc, een ambitieus politicus, is nerveus en euforisch tegelijk over zijn verwachte benoeming tot minister. Studievriend Erik worstelt met zijn positie als CEO. Hun beider vrouwen vechten intussen onderhuids een oude strijd uit. Het onverwachte weekendbezoek van Eriks charmante woordvoerder Willem, met zijn nieuwe liefde, verstoort het onderlinge evenwicht dat de vier vrienden door de jaren heen zo zorgvuldig hebben opgebouwd. De volgende ochtend is namelijk alles anders.

Kaarten winnen?
Deel en like dit bericht! Zet ook eronder waarom je naar deze voorstelling wilt.

Meer berichten