Logo telstar-online.nl

Help Marloes een Handje met een Plantje of donatie

  •   503 keer gelezen   Actueel

In de Telstar van 26 augustus heeft u kunnen lezen en op Den Haag FM kunnen horen, dat Marloes uit Pijnacker last heeft van Lipoedeem en hierdoor tegen veel beperkingen aanloopt in het dagelijks leven. 

Om dit te verhelpen zijn nog twee van de vijf medisch noodzakelijke liposuctie behandelingen nodig. "Er was toen nog € 8000,- nodig. Dankzij de mooie actie van de Telstar en Den Haag FM zijn daar al mooie donaties op binnen gekomen en staat het bedrag dat er nog nodig is op € 6560,-. "Ik ben er dus nog niet en kan uw hulp dus goed gebruiken. Dat kan door een donatie te doen via geef.nl/nl/actie/marloes of een kleine donatie in de collectebus bij Slijterij van der Helm of aan de hand van mijn Planten actie in samenwerking met Ammerlaan TGI.

Plantenactie
Op vrijdag 18 september van 15:00 tot 18:00 uur en zaterdag 19 september van 10:00 tot 16:00 uur staat Marloes bij Ammerlaan The Green Innovator (Nootdorpseweg 15, achterin) met een mooie collectie planten. "De planten die via mijn Facebookpagina al zijn besteld kunnen dan opgehaald worden. Heb je geen plant besteld? Geen probleem, je kunt dit weekend gewoon langs komen om te kijken welke plant je mooi vindt en waarmee je me weer een stapje verder helpt. De planten kan ik aanbieden voor een mooie scherpe prijs. Om alvast een beeld te geven van de planten die dan sowieso beschikbaar zijn en de prijs die ik aanbied verwijs ik u naar mijn Facebooekpagina.


Meer berichten