Logo telstar-online.nl

Vernieuwd ING-servicepunt bij Boekhandel Van Atten

  •   keer gelezen   Actueel

Het ING-servicepunt in de winkel van Boekhandel Van Atten aan het Emmapark 110 is sinds vrijdag 24 juli geopend. Klanten van ING kunnen hier nu hun dagelijkse bankzaken regelen bij het ING-servicepunt. Op termijn komt er een nieuwe geldautomaat van Geldmaat en dan kun je ook geld storten en opnemen in deze winkel.

Michiel van Atten: “Ik ben erg blij met het ING-servicepunt in onze winkel. Hiermee zijn we klaar om straks de klanten te helpen met hun digitale bankzaken. Ook wij zien dat de behoeftes van klanten veranderen en dat veel klanten steeds digitaler worden. Dat is niet voor iedereen even makkelijk. ING-klanten kunnen voor hun dagelijkse bankzaken en straks ook voor hun online bankzaken zes dagen per week terecht bij het ING-servicepunt in onze winkel.” 

Bij het vernieuwde ING-servicepunt in de winkel van Boekhandel Van Atten kun je terecht voor het regelen van je dagelijkse bankzaken zoals het openen van een Betaal- of Spaarrekening, het wijzigen van je gegevens, en het activeren van je mobiele nummer voor Mijn ING. En kom je er even niet uit? Dan maakt de medewerker direct een afspraak voor je met een adviseur van ING. Zo ga je altijd geholpen de deur uit. 

U vindt het ING-servicepunt in Boekhandel Van Atten aan Emmapark 110 in Pijnacker.


Meer berichten