Logo telstar-online.nl

De Verbeelding 2020 gaat door!

  •   908 keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - Als corona zich koest houdt, en dat hopen we van harte, gaat De Verbeelding 2020 op 26 en 27 september door! Een beetje in afgeslankte vorm, maar hét weekend kunst en cultuur voor Pijnacker-Nootdorp komt er aan! 

Wat kunt u verwachten dit jaar? In ieder geval de kunst- en cultuurroute door Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en de Oude Leede. Wél op iets minder en ruimere locaties dan normaal, zodat iedereen zich goed aan de anderhalvemetermaatregel kan houden. Ook is er op iedere locatie desinfecterende gel aanwezig. Op een aantal locaties die daarvoor geschikt zijn, én in de open lucht, zijn ook kleinschalige optredens te bewonderen. 

Op het Raadhuisplein verrijst op zaterdag 26 september het creaplein met zeker dertig deelnemers die zich erop verheugen eindelijk hun kunst weer te kunnen laten zien en verkopen. Daarnaast zijn er leuke workshops. Om de veiligheid te waarborgen wordt er een looproute aangegeven.

Vanwege de beperkingen, die vooral betrekking hebben op grotere publieksevenementen, vervalt de opening in Cultura & Zo, is er geen groot zaterdagavondconcert in de Dorpskerk en vervallen helaas ook de altijd populaire kindervoorstellingen.

Maar al met al is er genoeg te beleven op 26 en 27 september! 

De organisatie houdt alle ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Het blijft daardoor tot het allerlaatste moment mogelijk dat De Verbeelding toch afgelast moet worden. 

Meer berichten