Logo telstar-online.nl
Koop Lokaal

Openingsfeest Brasserie Cornelia op 11 juli

  •   1237 keer gelezen   Actueel

Nootdorp - Eind januari ging Brasserie Cornelia aan de Markt in Nootdorp van start. De start was niet vals maar al gauw werden de eigenaren Azmi en Cindy toch teruggeschoten door de starter. Corona gooide roet in het Cornelia-eten. 

Intussen zijn we een aantal maanden verder en is Cornelia (met brasserie en prachtig terras) heropend voor lunch, borrel en diner. Van dinsdag tot en met zaterdag is de zaak open vanaf 11.00 uur totdat het gezellig is. Op zondag is de zaak dicht maar kun je er wel terecht voor een verjaardag, een borrel of wat dan ook voor besloten gelegenheid. Alles in overleg, zegt eigenaar Azmi die met zijn vrouw Cindy ook een goed lopende strandtent heeft in Hoek van Holland. Zon & Zand is de naam.

Azmi en Cindy werken hun leven lang al in de horeca en laten zich niet zo snel uit het veld slaan, ook niet door een coronastilstand. Met verve zijn ze op 3 juni weer van start gegaan. Met in de keuken een nieuwe kok, Allard, een goede bekende van Azmi, en een man die zijn vak uitstekend verstaat.

Als we vragen hoe het met Cornelia is, dan bedoelen we niet alleen de brasserie maar ook degene naar wie de zaak vernoemd is. Dat is de moeder van Cindy en dus de schoonmoeder van Azmi. Zij heeft om het zo te zeggen ‘een heel verleden op het gebied van gezondheid en ziekte’ en ook corona bleef haar niet bespaard. Gelukkig is er ze ondanks vijf dagen IC goed van genezen.

Terug naar Brasserie Cornelia. Ga er gerust snel eens eten of een borreltje doen. Kok Allard gaat je zeker verrassen met een heerlijke biefstuk of dorade. Intussen wordt er hard gewerkt aan een nagelnieuwe menukaart die op zaterdag 11 juli in gaat.

Dan is het namelijk groot feest op de Markt. Cornelia beleeft dan een heropening waarbij ook The Dance Factory , De Lelie Chocolaterie & Gelaterie en Restaurant Costa nauw betrokken zijn.

“We moeten het plein echt een beetje leven in blazen. Dat kost tijd maar het gaat ons lukken”, zegt Azmi. Om 13.00 uur zijn de kinderen welkom voor een krijttekenwedstrijd met leuke prijzen, om 14.00 uur geeft The Dance Factory een voorstelling en vanaf 14.30 tot 16.30 uur is heel Nootdorp (en omstreken) welkom voor een hapje en een drankje.

In de krant van volgende week meer informatie over dit alles, maar noteert u alvast even de datum: zaterdagmiddag 11 juli, groot feest op de Markt!

Brasserie Cornelia
Markt 53
2631 ED Nootdorp

www.cornelia-nootdorp.nl
info@cornelia-nootdorp.nl
06-4130 6000

Meer berichten