Afbeelding

DJ's in Delfgauw: stuur uw verzoekje in!

Actueel 1.374 keer gelezen

Delfgauw - Hoe lang is het geleden dat u liedjes hoorde van André Hazes, ABBA, Frank Sinatra, Willeke Alberti, Elvis Presley of Ramses Shaffy? "Om iedereen een hart onder de riem te steken willen we graag liedjes laten horen die u al lang niet gehoord heeft", laten Brandon en Thomas weten.

Op zaterdag 25 april zullen twee diskjockeys alle verzoekliedjes laten horen midden in het ouderencomplex van Delfgauw! Vanaf 14.00 kunt u genieten van liedjes die u al jaren niet meer op de radio hoorde.

Een oproep aan alle bewoners: geef uw verzoekliedjes door! U krijgt allemaal een briefje in de brievenbus waarmee u uw verzoekliedjes kunt opschrijven. U kunt deze in de brievenbus doen bij Just & Lenie op nummer 273. Zo weten de diskjockeys welke liedjes zij moeten draaien. Doe dit wel voor vrijdag 24 april! Ze hopen u allemaal op uw balkon te zien de 25e. Pas goed op uzelf en blijf op 1,5 meter afstand!, aldus Brandon en Thomas. 

Het evenement is nadrukkelijk niet toegankelijk voor andere mensen dan enkel en alleen de bewoners van het complex zelf!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant