Hotel Den Haag - Nootdorp vernieuwd en vergroot
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl

Hotel Den Haag - Nootdorp vernieuwd en vergroot

  •   5922 keer gelezen   Actueel

Hotel Den Haag - Nootdorp heeft naast het bestaande hotel aan de Gildeweg een stuk aangebouwd en er tegelijk een verdieping opgebouwd. Op de nieuwe, bovenste laag zijn enkele exclusieve suites met alles erop en eraan en daar is behalve een prachtige fitnesszaal met uitzicht rondom ook een inpandig verwarmd zwembad gerealiseerd met bijbehorende saunavoorzieningen. Uiteraard kunnen alle hotelgasten desgewenst van de fitnesszaal, het zwembad en het welnesscentrum gebruik maken.

Onlangs was er voor gasten en relaties een Open Middag waarbij de aanwinsten van Hotel Den Haag - Nootdorp werden geshowd. Ook Telstar/Eendracht was daarbij uitgenodigd.

Het uitzicht vanaf de bovenste verdieping is adembenemend. Het was een mooie zonnige donderdagmiddag en het winterzonlicht drong daardoor prachtig door tot de nieuwe voorzieningen. Door de grote hoge ramen aan alle kanten is het uitzicht geweldig en tegelijk de toegang van buitenlicht optimaal. Ook vanuit de exclusieve suites kijk je de wijde wereld in. Rotterdam, Den Haag, Delft, Leidschenveen maar natuurlijk ook ‘de skyline’ van Nootdorp zelf; het is allemaal mooi te zien van bovenaf.

Van de bovenste verdieping is ook te zien dat Hotel Den Haag - Nootdorp de parkeervoorziening stevig heeft kunnen uitbreiden en vergroten aan de achterzijde van het hotel, dat nu over 192 kamers beschikt. Er zijn er vijftig bij gekomen. Verder beschikt het hotel over veertien uiteenlopende zalen die voor allerlei bijeenkomsten periodiek of incidenteel worden verhuurd, met alle bijbehorende voorzieningen. Van die veertien zalen worden er vijf als ‘boardroom’ aangeduid.

Om zo veel mogelijk eenheid te behouden, zijn de 142 bestaande hotelkamers vernieuwd in dezelfde stijl als waarmee de vijftig nieuwe kamers zijn ingericht. Er waren in het bestaande hotel al twee suites, nu dus vijf. Die zijn voor een relatief aantrekkelijke prijs te betrekken voor een of meerdere nachten.

Tegelijk heeft Hotel Den Haag - Nootdorp ook het culinaire aanbod vernieuwd en vergroot. Er is een nieuwe menukaart en die bevat nu ook iedere dag – behalve op feestdagen – sushi. Tijdens de Open Middag konden de gasten al genieten van deze lekkernijen.

Los van alle fysieke voorzieningen en bijbehorende innovatie blijven gastvrijheid en de optimale service door de medewerkers bij Hotel Den Haag – Nootdorp altijd de boventoon voeren. Hoe druk het ook is, in het restaurant of waar dan ook, altijd is er in no time een medewerker of –ster bij je die je als gast vanuit vakkennis en gastvriendelijkheid optimaal van dienst is. Zeven dagen per week, 24 uur per dag. Dat is de sleutel en dat heeft Van der Valk groot, groter, grootst gemaakt.

Niet voor niets is Hotel Den Haag – Nootdorp de beste plek waar je altijd naar toekan!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>