Logo telstar-online.nl
(Remco van Vondelen fotografie)
(Remco van Vondelen fotografie)

Bloemendaal Ruigrok is op zoek naar nieuwe collega’s

  •   keer gelezen   Actueel

Bloemendaal Ruigrok, accountants en adviseurs werkt met een enthousiast team van 60 medewerkers vanuit Pijnacker voor een diversiteit aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB). Onze klanten ondersteunen wij op het gebied van financiële- en salarisadministratie, accountancy, fiscaliteit, subsidieadvies en HR.

Wij zoeken:

- aanstormend talent
- AA-accountant
- belastingadviseur
- salarisadviseur HRM

Aanstormend talent
In ons MKB-team zal jij je vooral bezighouden met de innovatie en verdere optimalisering van onze dienstverlening zoals het vertalen van vragen van onze klant naar bruikbare rapporten/dashboards, het koppelen van databases van klantsystemen, het ontwikkelen van managementrapportages en analyseren van data. Je hebt direct contact met jouw klant en bent zijn of haar eerste aanspreekpunt. Het werken met mensen en cijfers spreekt je aan, je werkt met diverse online toepassingen en hebt belangstelling voor de technologische ontwikkelingen. Jouw kennisniveau, inzet en ambitie bepalen jouw ontwikkeling binnen onze organisatie. Aan persoonlijke ontwikkeling hechten wij grote waarde.

Functievoorwaarden
Je volgt een HBO-opleiding in een economische en/of ICT-richting. Enige werkervaring is gewenst, maar niet noodzakelijk. Affiniteit met het MKB is een pré. Wij bieden je onder andere een prima salaris, een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden en alle ruimte om jezelf te ontplooien.


AA-accountant

Jij zit direct bij de klant aan tafel. Je kent je klant, ondersteunt, adviseert en geeft richting aan de ontwikkeling van zijn of haar MKB onderneming. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de vaktechnische ontwikkeling van de afdeling en ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening voor jouw afwisselende klantenportefeuille. Jij stuurt de teams aan die voor jouw klanten werken. Je vindt het belangrijk om jezelf en de praktijk voortdurend te ontwikkelen en bent bereid daarin een actieve rol te spelen.

Functievoorwaarden
Je bent afgestudeerd AA-accountant, staat ingeschreven in het accountantsregister en hebt meerdere jaren relevante werkervaring in de samenstelpraktijk. Je beschikt over een goede dosis vaktechnische kennis en interesse en hebt commerciële skills.


Belastingadviseur
Als adviseur onderhoud je persoonlijk contact met onze klanten, optimaliseer je (complexe) belastingaangiften en denk je mee over fiscale vraagstukken en ontwikkelingen. Daarnaast draag je bij aan de fiscale doorontwikkeling van onze praktijk en kom jij met onverwachte oplossingen. Kortom: je bent breed georiënteerd en kan klanten en collega’s op diverse vlakken van fiscaal advies voorzien.

Functievoorwaarden
Je hebt een afgeronde universitaire opleiding fiscaal recht en/of fiscale economie en hebt ruime praktijkervaring. Je bent communicatief vaardig, commercieel en creatief en weet je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uit te drukken. Affiniteit met de agrarische sector is een pré. Een dienstbetrekking voor 24 uur per week is bespreekbaar.


Salarisadviseur HRM
Om de toenemende vragen van onze klanten aan te kunnen, zoeken wij een salarisadviseur HRM. Je adviseert klanten bij de formulering, implementatie en uitvoering van het personeelsbeleid. Daarnaast stel je overeenkomsten/contracten op en adviseer je klanten op het terrein van arbeidsvoorwaardenbeleid, arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht. Bovendien verzorg je (complexe) salarisadministraties en adviseer je klanten hieromtrent. Ook lever je een actieve bijdrage aan de vaktechnische ontwikkeling van de collega’s op de salarisafdeling.

Functievoorwaarden
Je hebt HBO denk- en werkniveau bij voorkeur aangevuld met VPS en hebt ruime praktijkervaring. Je bent commercieel ingesteld en kunt je eigen werk genereren. Je werkt vanuit kwaliteitsbesef en bent je hiervan constant bewust. Je bent vaardig met diverse softwarepakketten, bij voorkeur met Loket.


Geïnteresseerd?
Stuur dan je CV en/of vragen naar pz@bloemendaalruigrok.nl of neem direct contact op met Danny Ruigrok, 015 3620600.

Website: bloemendaalruigrok.nl

Meer berichten