Afbeelding
Aanmelden vragenlijst

Grote enquête naar draagvlak vuurwerkverbod in Pijnacker-Nootdorp

Actueel 4.582 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Telstar Online, weekblad Telstar/Eendracht en onderzoeksbureau Top Onderzoek houden binnenkort een groot onderzoek naar het draagvlak voor een vuurwerkverbod in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. 

Om uw mening te geven in deze kwestie, kun u zich gratis aanmelden via tippijnackernootdorp.nl. U blijft volledig anoniem. TipPijnackerNootdorp is een raadgevend burgerpanel in de gemeente Pijnacker-Nootdorp waar alle inwoners van 16 jaar en ouder aan deel kunnen nemen. Via TipPijnackerNootdorp doet u niet mee aan opiniepeilingen, maar geeft u via raadgevende vragen antwoord. Dus geen ‘wat vindt u van-vragen’, maar de ‘waarom-‘ of ‘hoe-vragen’ over lokale vraagstukken. TipPijnackerNootdorp praat samen met de inwoners, in plaats van over inwoners.

Meld je aan om binnenkort de enquête naar het draagvlak voor een vuurwerkverbod in Pijnacker-Nootdorp in te vullen. De resultaten worden geanonimiseerd gedeeld met de gemeenteraad en uiteraard met de inwoners van Pijnacker-Nootdorp. Uw stem is dus wel degelijk van zeer groot belang! Volgende week woensdag verzenden wij de vragenlijst! 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant