Een kerstdiner is pas echt af met ijstaart en ijslolly’s van ijssalon L-Arcobaleno
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl

Een kerstdiner is pas echt af met ijstaart en ijslolly’s van ijssalon L-Arcobaleno

  •   591 keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - IJssalon L-Arcobaleno weet als geen ander hoe je een feestelijk diner het beste af kunt sluiten, met ijs natuurlijk! John Vonk gaat ook dit jaar weer zijn ambachtelijke ijstaarten maken met zelf gedraaid heerlijk smaakvol ijs. Nieuw dit jaar zijn de ambachtelijke ijslolly's! In 10 verschillende smaken zodat iedereen zijn favoriete keuze op tafel kan zetten, prachtig afgewerkt, het pronkstuk op tafel en hemels voor de smaakpapillen.

“Onze ijstaarten bestaan uit twee ijslagen waarvan je de smaken zelf kunt kiezen. Daarop komt een halfzachte slagroomlaag, ook wel semifreddo genoemd. Als laatste volgt een mooie afwerking met spuitwerk langs de rand en bovenop chocolade decoratie. Een chique succesformule die natuurlijk uitstekend smaakt”.

IJslolly’s
Dit jaar heeft ijssalon L-Arcobaleno ijslolly’s toegevoegd aan het assortiment. “We hebben 10 verschillende smaken, onder andere hazelnoot, lemon meringue en karamel”. Het zijn ijs bolletjes op een stokje omgeven met heerlijke chocolade en feestelijk versierd. Door de verschillende kleuren zijn ze een feest op tafel. Een heerlijk en makkelijk dessert. “Ze zijn leuk voor kinderen en kunnen ook een goede toevoeging zijn aan een grand dessert”. 

Lichtjesavond
Op Lichtjesavond, 11 december, is ijssalon L-Arcobaleno open. De avond bij uitstek om een lekker ijsje of ijslolly te halen, maar ook om de taarten of ijslolly’s alvast te bestellen. Op 24 december kunnen alle bestellingen afgehaald worden. De winkel is dan ook open voor een lekker ijsje, bekers ijs en de wereldberoemde slagroomtruffels. Dus die kunnen nog mooi meegepakt worden voor bij de koffie, na de ijstaart. 

Alle smaken
De vers, op bestelling gemaakte ijstaarten kosten € 26,95 en zijn geschikt voor tien personen. Hebt u meer eters, bestelt u er gewoon twee, of drie, nog meer smaken en nog meer keus. Er zijn oneindig veel combinaties te maken. De smaken waar u uit kunt kiezen zijn: aardbeien, after eight, amarenen, ananas, banaan, bloedsinaasappel, bastogne, bosvruchten, karamel, chocolade, citroen, kokos, cookies, frambozen, groene appel, hazelnoot, kaneel, lemon meringue, malaga, mango, meloen, mokka, oreo cookies, peer, perzik, pistache, pure chocolade, smurfen, stracciatella, strawberry cheesecake, vanille, watermeloen, witte chocolade, yoghurt en yoghurt-bosvruchten. De ijslolly’s kosten € 1,75 per stuk of 10 voor € 14,95.

Hoe te bestellen?
Er moet voor 21 december besteld worden. Dat kan op de volgende manieren:

Ophalen van de bestelling is op 24 december tussen 9.00 en 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina, of kom tijdens Lichtjesavond op 11 december even langs in de winkel.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>